01 10 The Black BarbieswLa nova programació del Temporada ho té tot a punt per començar. La formen un total de 28 espectacles, de gener a juny, per a tots els públics i edats. Arrenca la propera setmana, en concret el dissabte 19 de gener, a l'Auditori Pau Casals, amb la formació The Black Barbies.

Es tracta d'una innovadora proposta musical que ofereix una barreja poderosa de música negra (jazz, swing, soul, pop i funk) interpretada sota una perspectiva contemporània molt personal. El seu estil és producte de la conjura dels seus components, figures emblemàtiques de l'escena musical de Barcelona.

El grup neix el 2015 amb la idea de llançar una proposta directa i intemporal, una invitació que connecti amb qualsevol persona en qualsevol lloc del món. The Black Barbies presenta un directe enèrgic i una posada en escena inusual i inoblidable que genera una festa i incita a ballar swing, lindyhop, rock & roll o el que el cos demani.

Les entrades pel concert a l'Auditori Pau Casals es poden adquirir a la regidoria de Cultura (La Rambla, 24), al telèfon 977 66 56 84 (de 10 a 14h), a través del portal www.ticketea.com, i al mateix Auditori Pau Casals.

Intèrprets:
Dsiree Diouf, veu
Noè Escolà, saxo
Aurora Arenare, trombó
Oriol Riart, guitarra
Jose López, contrabaix
Guillem Arnedo, bateria

THE BLACK BARBIES
Dia: Dissabte 19 de gener
Lloc: Auditori Pau Casals
Hora: 20.30 h
Entrada: 13 €
Entrada amb descompte: 10 €



©2019 Ajuntament del Vendrell