01 10 Ple extraordinariwEn un ple extraordinari, l’Ajuntament del Vendrell va aprovar ahir a la tarda la rectificació puntual de l’inventari municipal del local del carrer Narcís Monturiol 24-26. En aquest local, actualment municipal, és on s’han d’ubicar, properament, les noves oficines de BASE.A través d’una permuta, l’Ajuntament es quedarà amb les oficines que aquest organisme autònom de la Diputació de Tarragona té actualment als baixos del carrer de Mar, número 3.

El punt es va aprovar amb 16 vots a favor (Govern+Cs+PxC+PP) i 5 abstencions (SSP+SP+ERC).

 

El ple extraordinari d’ahir també va aprovar la designació de l'alcalde del municipi com a representant de l'Ajuntament a la Junta General d'Accionistes de la nova empresa mixta que ha de gestionar el servei d’aigües, i de la que ja es coneix que portarà el nom d’Aigües del Vendrell. Segons va explicar l’alcalde, aquesta aprovació és un tràmit necessari per a poder constituir la societat. També va afegir que el Consell d’administració d’aquesta societat comptarà amb un representant de cadascun dels grups municipals del consistori, atenent a un acord que es va adoptar verbalment en un ple anterior. En el ple d’ahir, però, el grup de Sí Se Puede ja va fer pública la seva renúncia a ser present en aquest consell, ja que consideren que el govern ha privatitzat un servei públic. El punt es va aprovar amb 10 vots a favor (Govern+PP), 8 en contra (Cs+SSP+SP+ERC) i 3 abstencions (PxC).

El tercer i últim punt de l’ordre del dia del Ple extraordinari va ser l’aprovació, per unanimitat, de la declaració d’interès turístic d’un nou festival de música contemporània que es vol fer el mes d’agost a la platja de Coma-ruga, al costat del pantalà de Port, així com l’inici dels tràmits per a obtenir els permisos corresponents de Costes per utilitzar la zona marítimo terrestre.
La regidora de Cultura i Festes, Eva M.Serramià, va explicar que l’Ajuntament va rebre la proposta per part d’un promotor privat de dur a terme aquest festival, que seria qui es faria càrrec del cost del certamen. Aquest tindria dos dies de durada, i reuniria formacions que atraguessin especialment el públic jove, mancat d’aquest tipus d’oferta al Vendrell, amb l’expectativa d’aconseguir aplegar uns 4.000 assistents, i que suposaria una gran promoció turística pel municipi.



©2019 Ajuntament del Vendrell