01 07 Cartell fangart 19 webLes inscripcions per a participar com a ceramista en la propera edició del FangArt, Festival de Ceràmica del Vendrell ja estan obertes i es podran fer fins al 6 d’abril, a les 14h. Enguany, el FangArt tindrà lloc a la plaça de Sant Salvador del 14 al 16 de juny.

Aquest Festival té com a finalitat fomentar la creació i la recerca en els camps de la ceràmica i l’art en general. L’objectiu és reunir ceramistes d’arreu del món, en un espai obert i apropar-los als ciutadans a través de l’exposició i venda. A més, també es realitzaran diverses demostracions i activitats per a adults i infants entorn la ceràmica. Així mateix, també es pretén que aquest espai sigui un punt de trobada entre ceramistes a través d’actuacions professionals: espectacles, exposicions, conferències, activitats...

Per optar a ser expositor, els artistes, que hauran de tenir el Carnet d’Artesà, han d’omplir la butlleta que es troba al web de l’Ajuntament https://www.elvendrell.net/art/ceramica/festival-de-ceramica i trametre la documentació al correu electrònic art@elvendrell.net. Al web també hi ha publicades les bases completes de participació.

El FangArt es durà a terme del 14 al 16 de juny en el següent horari: divendres 14 de juny, de 17 h a 22 h; dissabte 15 de juny, d’11 h a 14 h i de 17 h a 22 h i diumenge 16 de juny, d’11 h a 14 h i de 17 h a 21 h. El cost d’un espai expositiu és de 100 €. El mínim exigit per poder participar-hi és una parada.

Els ceramistes participants tindran la possibilitat de fer una activitat dins de la programació del Festival. En aquest cas, no pagaran l’espai expositiu. L’activitat ha de tenir un mínim de dues hores de durada. L’organització escollirà un màxim de 20 activitats d’entre totes les propostes, seguint els criteris de qualitat i de singularitat.

D’altra banda, dos dels espais es reservaran a tallers joves, que tampoc pagaran la quota de la parada. Per optar a aquesta opció caldrà que el taller tingui, com a màxim, dos anys des de l’obertura.

 

Més informació: Regidoria de Cultura, tel. 977 66 56 84.



©2019 Ajuntament del Vendrell