12 12 conveni fem pinya 02 webL’Obra Social “la Caixa” ha fet una donació de 5.000 euros al projecte “Fem pinya per les nenes i els nens del Vendrell”, que té com a objectiu recollir fons destinats a ajudes de menjadors escolars i que ja ha arribat a la seva sisena edició.

 

El director d’Àrea de Negoci de CaixaBank, Enric Dalmau, el director de Banca d’Institucions, Alexis Gomez, i la presidenta de la colla dels Nens del Vendrell, Maria Cunillera, van renovar ahir al migdia el conveni de col·laboració per oficialitzar el donatiu. L’acte es va dur a terme a la Sala de Plens de l’Ajuntament del Vendrell i també hi van ser presents l’alcalde del Vendrell, Martí Carnicer, i el regidor de Serveis Socials, Rafel Gosalvez.

 

El projecte “Fem pinya per les nenes i els nens del Vendrell” és un programa iniciat l’estiu del 2013 des dels Serveis Socials de l’Ajuntament, conjuntament amb la colla castellera dels Nens del Vendrell, amb la finalitat de garantir una bona alimentació a tots els nens i nenes del municipi, i en especial a aquells que, per motius econòmics i familiars, es troben en una situació de més vulnerabilitat. Aquest va ser el punt de partida d’un projecte que ha anat creixent i al qual s’han sumat nombrosos col·lectius de la vila, tant entitats com voluntaris.

Des de l’any 2013, l’Obra Social “la Caixa” ha anat fent importants aportacions anuals al projecte, Fem Pinya. Tant la presidenta de la colla dels Nens del Vendrell com l’alcalde i el regidor de Serveis Socials van agrair el donatiu de l’Obra Social “la Caixa” i van valorar positivament el fet que el “Fem pinya” hagi permès crear una xarxa solidària a la vila.

Els diners del projecte “Fem pinya” es destinen a complementar les beques de menjador que atorga la Generalitat de Catalunya. Aquest projecte també compta amb una aportació de l’Ajuntament del Vendrell.

 



©2019 Ajuntament del Vendrell