12 11 Inestables 30 anyswLa programació del Temporada està arribant ja a la seva recta final. Els protagonistes del proper espectacle, aquest mateix diumenge 16 de desembre, seran els actors i actrius del Grup de Teatre Inestable del Vendrell, que volen commemorar el seu 30è aniversari d'una forma ben especial. Com no podia ser d'altra manera, fidels a la seva afició, ho celebraran dalt de l'escenari.

Fent un repàs a la seva història, van ser nou persones que van formar el grup l’any 1988, i tal i com defineix el mateix director, Pep Vinyes, 'poc ens pensàvem que arribaríem a celebrar els 30 anys d’activitat teatral'.

La “inestabilitat” ha permès que pel Grup hi hagin passat molts participants, actors, actrius, tècnics i col·laboradors per fer accions concretes, improvisacions, inauguracions i qualsevol acció teatral que se'ls ha proposat o han volgut crear. I també compten amb altres persones que estan amb ells per a accions puntuals com el Ball de Malcasats, que una vegada a l’any reuneix més d’una vintena de músics que volen ser-hi. En paraules de Pep Vinyes, 'sempre, amb la millor predisposició per fer el teatre que vam definir ara fa tres dècades “(...) amb el màxim interès i seriositat en els assajos, en la posada en escena i en l'execució de les obres'.

En el muntatge que presentaran aquest diumenge al Teatre Àngel Guimerà volen reviure alguns moments d'aquests 30 anys.

Coincidint amb la Marató de TV3, una part de la recaptació d'aquest diumenge al TÀG es destinarà a aquesta activitat solidària.

Per reservar o comprar entrades, cal adreçar-se al web Ticketea (tel. 902 044 226, www.ticketea.com), a la regidoria de Cultura (la Rambla 24, 977 66 56 84), de dilluns a divendres de 10 a 14h, o bé a la taquilla, una hora abans de la representació, si l'aforament ho permet.


'INESTABLES 30 ANYS'
Dia: diumenge 16 de desembre
Lloc: Teatre Àngel Guimerà
Hora: 18 h
Preu: 13 €
Preu amb descompte: 10 €



©2019 Ajuntament del Vendrell