El proper dimecres 12 de desembre, de les 15.15 h a les 16.15 h, a l'escola Àngel Guimerà, tindrà lloc la xerrada "Jocs i activitats per estimular el llenguatge a casa", a càrrec de l'Àngela Corominas i la Laura Merenciano del CDIAP Baix Penedès. Aquesta xerrada està centrada en transmetre la importància de compartir estones de joc a casa amb els fills i en com estimular-los el llenguatge a través dels jocs que hi ha a casa.

D’aquesta manera, continua el programa de xerrades de l'escola de mares i pares que organitza la comissió de famílies del Pla Educatiu d'Entorn de l'Ajuntament del Vendrell, juntament amb les AMPA dels centres educatius i la col·laboració de les escoles, els instituts, i La Ballaruga.

Aquestes xerrades tenen com a objectiu donar eines i suport a les famílies a l'hora d'educar els fills i filles treballant les emocions, l'autoestima, la comunicació entre pares i fills, etc.

A partir del proper mes de gener i fins al final del maig del 2019, es continuarà amb més xerrades del programa de l'Escola de Mares i Pares, el qual es porta a terme gràcies a la participació voluntària de les empreses, persones i organismes que col·laboren desinteressadament.


Totes les sessions són obertes a totes les famílies i educadors dels centres escolars de la comarca i no cal inscripció prèvia.©2019 Ajuntament del Vendrell