ARANDIPUR INNOVACIÓ EMPRESARIALwDivendres passat dia 30 de novembre, al restaurant Xaloquell de Sant Salvador, es va celebrar la quarta edició de la Nit de la Xarxa, en la qual va tenir lloc el lliurament dels premis Benjamí a les empreses que han destacat per la seva rellevància en diferents categories empresarials. En aquesta ocasió, i en un ambient distès i col·loquial, l'acte es va iniciar amb la intervenció institucional d’Eva M. Serramià com a presidenta del Consell Comarcal del Baix Penedès, seguida a continuació per l'alcalde del Vendrell, Martí Carnicer, qui va posar en valor l'esforç i la dedicació de les empreses assistents per la seva contribució al creixement econòmic de la comarca.

Sota el lema “Que no ens amarguin la nit”, Edu Mutante amb els seus monòlegs i imitacions i Dani Orviz amb la seva poesia escènica que va utilitzar per presentar la seva trajectòria com a emprenedor, van posar la nota humorística a la vetllada.

Després del sopar, que va servir com a punt de trobada i d'intercanvi d'idees entre emprenedors, es va procedir a la presentació de la nova unitat de gestió de la Xarxa Emprenedora, i es van exposar les línies prioritàries d'acció per al proper any convidant alhora altres emprenedors i emprenedores a unir-se al projecte.

Com a punt final es va fer lliurament dels guardons Benjamí al projecte Easy Beach, distingit per la seva “Actitud emprenedora”, a l'empresa Applus IDIADA en la categoria “Compromís amb la formació”, a la cooperativa jurídica Lex Coop en la categoria de “Iniciativa social”, a Cal Badejo per la seva “Trajectòria empresarial” al llarg dels seus 225 anys d'existència i a la firma Arandipur per la seva aportació a la “Innovació empresarial”.©2019 Ajuntament del Vendrell