11 28 rp pessebristes02 webEl passat dimecres 28 de novembre, a la Sala de Plens del Vendrell, el Grup Pessebrista del Vendrell va presentar en roda de premsa la 29a Exposició de Diorames i Pessebres, que es podrà visitar a la Sala La Fusteria (c/ Major, 16), del 5 de desembre del 2018 al 6 de gener del 2019. A la presentació es va comptar amb la presència de la regidora de Cultura i Festes, Eva M. Serramià, i del regidor de Serveis Socials, Rafel Gosalvez.

 

La inauguració de l'exposició tindrà lloc el dimecres 5 de desembre, a les 19:30 h, amb l'acompanyament del Ço del Botafoc i la narradora Paulalba. S'hi exposaran un total de 15 pessebres i els horaris d'obertura seran els següents: els dies laborables, de 18 h a 20 h. dissabtes, diumenges i festius, d'11:30 h a 13:30 h i de 18 h a 20 h.

 

També hi haurà pessebres exposats per tot el poble: Oficina d’Aigües de Tomoví, Forn de pa Cal Badejo, Biblioteca Pública Terra Baixa, Casal Cívic de la Generalitat, baixos del carrer de la Carnisseria, 9, Església del Vendrell, Plaça Vella, Placeta del carrer Major, Museu Apel·les Fenosa, baixos del carrer d’Orient, 6, Aparador de l’oficina Jove Baix Penedès, Entropia – Arquitectura, Museu Deu, Dolceria Soler, baixos del carrer dels Cafès, 5, i balcons del carrer Major i Plaça Vella.

D'altra banda, també s'ha programat una ruta nocturna de pessebres, que tindrà lloc el dissabte 29 de desembre, a partir de les 20 h, des de la Sala La Fusteria. La ruta és gratuïta però cal inscriure’s prèviament a la sala d’exposicions, fins a un màxim de 60 persones.

Des d'un vessant solidari, el Grup Pessebrista del Vendrell ha convidat a STAR WARS CATALUNYA a ser el dissabte 15 de desembre, de 17 h a 21 h, a la Sala Fusteria, per tal que els visitants es puguin fer fotos amb alguns dels personatges de la saga cinematogràfica. La recaptació de diners es destinarà al projecte FEM PINYA de beques de menjador escolar.

I, enguany, hi haurà un Concurs de Pessebres Populars, les bases del qual es poden consultar a la nota de premsa del Grup Pessebrista del Vendrell.



©2019 Ajuntament del Vendrell