11 28 sales estudiwAra fa un any, la Biblioteca va ampliar el seu catàleg de serveis afegint-hi el de sales d’estudi en època d’exàmens. L’experiència va ser tot un èxit de recepció i assistència, per la qual cosa es va tornar a posar en marxa durant l’estiu amb els mateixos bons resultats d’acollida.

D’aquí no res tornarem a entrar en època d’avaluacions, i des de la Biblioteca es tornarà a ajudar als estudiants a preparar les seves proves. Serà durant els dissabtes i diumenges dels següents caps de setmana:

- Desembre: 1-2, 8-9, 15-16, 22-23 i 29-30

- Gener: 5-6, 12-13, 19-20 i 26-27

Aquests dies han estat establerts després de recollir els suggeriments i parlar amb els propis estudiants, per mirar d’ajustar al màxim la resposta a les seves necessitats.

Els matins de dissabte l’horari i servei seran els habituals de la resta de l’any (de 9 a 14h.). L’ampliació es farà els diumenges al matí (de 10 a 14h.) i dissabtes i diumenges a la tarda (de 16 a 21h.). Durant aquest període s’hi habilitaran dues sales com a espai específicament per a l’estudi: el nivell 2 (Sala General) i el Nivell 3 (Sala d’Audiovisuals, Diaris i Revistes).

Els estudiants podran connectar-se a la xarxa Wi-Fi, i els usuaris que ho desitgin també podran consultar els diaris del dia. Durant aquests dies no es podrà fer ús del servei de préstec, i restaran tancades la resta de sales de la biblioteca.

També es podrà fer ús de la Sala per a Grups, però caldrà reservar-la durant l’horari normal d’obertura de la Biblioteca.



©2019 Ajuntament del Vendrell