11 27 12 Brodas Bros webAquest dissabte 1 de desembre, a les 20:30 h, la programació del Temporada tardor continua al Teatre Àngel Guimerà amb un plat fort de la música i el ball. Brodas Bros presenta un concert d’homenatge a la música negra tornant als orígens del funk dels anys vuitanta, una festa animada per la dansa espectacular conduïda per la banda Nación Funk All-Stars, capitanejada per Lalo López (Fundación Toni Manero).

Cinc ballarins, dos cantants i una banda en directe portaran al teatre l’energia del hip-hop, que va néixer gràcies a les festes block party, unes festes públiques i multitudinàries que aplegaven molts veïns d’un mateix barri, que van començar a organitzar alguns DJ de Nova York.

Un espectacle altament participatiu, un concert on els espectadors són lliures d'aixecar-se, posar-se a ballar i cantar quan els vingui de gust.

Ballarins: Berta Pons, Clara Pons, Pol Fruitós, Lluc Fruitós, Marc Carrizo

Banda en directe: Nación Funk All-Stars feat Michel Clavero, amb Lalo López (guitarra i veus), Guilliam Sons (flauta, saxo tenor i veus), Roger Martínez (saxo alto), Marc Benaiges (bateria) i Adri González (teclats)

Per reservar o comprar entrades, cal adreçar-se al web Ticketea (tel. 902 044 226, www.ticketea.com), a la regidoria de Cultura (la Rambla 24, 977 66 56 84), de dilluns a divendres de 10 a 14h, o bé a la taquilla, una hora abans de la representació, si l'aforament ho permet.


BRODAS BROS: 'BLOCK PARTY – JAMES BROWN TRIBUTE'

Dia: dissabte 1 de desembre

Lloc: Teatre Àngel Guimerà

Hora: 20.30 h

Preu: 17 €

Preu amb descompte: 13 €



©2019 Ajuntament del Vendrell