11 21 Nit Xarxa webAvui al matí, a l'EINA, s'ha presentat la 4a edició de La Nit de la Xarxa, que compta el suport de l'Obra Social "la Caixa". Enguany inclourà entreteniment, el lliurament dels Guardons Benjamí i un sopar empresarial.

 

 

Enguany, per quarta vegada, la Xarxa Emprenedora celebrarà La Nit de la Xarxa, que tindrà lloc el proper divendres 30 de novembre al Restaurant Xaloquell. Es tracta d’un acte amb un programa destinat a l’estímul emprenedor, que inclou actuacions humorístiques, un lliurament de reconeixements a empreses del territori, els Guardons Benjamí, i un sopar empresarial.

 

La Xarxa Emprenedora és un projecte de cooperació empresarial format per més de 300 empreses del territori. Entre els seus objectius, es troben el foment de l’activitat emprenedora, la difusió de l’esperit emprenedor, el suport i acompanyament de les persones emprenedores, i l’impuls d’espais de relació, cooperació i participació.

Concretament, el programa de l’acte serà el següent:

19:30 h Recepció dels assistents

20:00 h Benvinguda institucional

20:15 h Entremesos “Que no ens amarguin la nit”, amb Edu Mutante (monòlegs) i Dani Orviz (poesia escènica)

21:15 h Sopar d’empreses

23:00 h Presentació de la nova unitat de gestió de la Xarxa Emprenedora

23:15 h Lliurament dels Guardons Benjamí 2018 en les categories: Actitud emprenedora, Compromís amb la formació, Iniciativa social, Trajectòria empresarial i Innovació empresarial.

23:30 h Cloenda de l’acte

Inscripcions:

 



©2019 Ajuntament del Vendrell