Smart CitywDijous passat, la Xarxa de Barris antics amb projectes va participar al Fòrum Catalunya 2018-2019 - VI Fòrum de Ciutats i Territoris Creatius d’Espanya, i que es va celebrar a Barcelona en el marc de la Fira Smart City. En concret, durant la roda de premsa “Copa Espanya Creativa 2018”, hi van presentar la campanya BARRIS ANTICS, que va ser el projecte guanyador de la Copa Creativa Melilla 2017.


Tal com ja van fer l’any passat a la ciutat autònoma de Melilla, la Coordinadora de la Xarxa i tècnica de l’Ajuntament del Vendrell, Mònica Rucabado i l’alcalde de Mediona, Servand Casas, van intervenir en representació dels 37 municipis catalans que formem la Xarxa, davant de representants d’altres institucions i administracions com el Ministeri de Cultura, l’Ajuntament de Barcelona, l’Ajuntament de Tarragona o la Unesco, entre d’altres.

Per tal d’explicar com va sorgir i com va anar desenvolupant-se el projecte, durant la roda de premsa es va estrenar un vídeo promocional de la campanya, gravat al Vendrell, i que ja es pot visionar també al facebook BARRIS ANTICS.
Com a exemples de transformació dels barris antics, de la Xarxa, hi van participar també Pere Gassó, comissionat del centre històric de Manresa i Antoni Muntaner, regidor de comerç de l'Ajuntament de Falset.

 



©2019 Ajuntament del Vendrell