10 Barcelona Gospel MessengerswLa programació del Temporada de tardor continua aquest dissabte, amb un concert 100% gospel. Els Barcelona Gospel Messengers presentaran l’espectacle “Be here now” en homenatge a l’obra i figura del controvertit ex-Beatle George Harrisson. Convidaran el públic a redescobrir no només el seu llegat musical, sinó també el seu llarg viatge a la recerca de l’espiritualitat, la pau i l’amor, i el seu discurs carregat de consciència social, rememorant el context històric a través una curosa posada en escena i traslladant aquests valors fonamentals fins als nostres dies.

L’any 2000 comença a Catalunya un moviment coral que pren com a punt de partida la música gospel i que arrela amb moltíssima força en tot el teixit musical i vocal del país. Un dels pioners en aquest moviment va ser el pianista i compositor Ramon Escalé, que posa en marxa diversos cors i crea la Xarxa Gospel de Catalunya que els aglutina a tots sota un mateix concepte musical i línia pedagògica.

Amb el seu directe dinàmic, alegre i contagiós... Messengers està convertint el gospel en tot un fenomen de masses arreu del nostre país.

Les entrades es poden adquirir a la regidoria de Cultura (La Rambla, 24), al telèfon 977 66 56 84 (de 10 a 14h), i a través del portal www.ticketea.com.

Intèrprets:
Barcelona Gospel Messengers, cor de dotze veus
Ramon Escalé, idea original, arranjaments, direcció i piano
David Repullés, guitarra
Isaac Coll, baix
Andreu Moreno, bateria

BARCELONA GOSPEL MESSENGERS
Dia: Dissabte, 24 de novembre
Lloc: Auditori del Tívoli
Hora: 20.30 h
Entrada: 13 €
Entrada amb descompte: 10 €



©2019 Ajuntament del Vendrell