Banner capssetmanagenialswLes reserves es poden realitzar pel paquet turístic complet o només per a les activitats d’oci


Els caps de setmana genials són paquets turístics que inclouen la realització de diferents activitats per famílies al volant de les figures de Gaudí, Miró, Casals i Picasso a Costa Daurada i Terres de l’Ebre, i l’allotjament a diferents establiments de Reus, Mont-roig Miami, El Vendrell i Horta de Sant Joan, durant els caps de setmana de novembre.

Els caps de setmana genials acaben aquests propers 24 i 25 de novembre, precisament, al Vendrell, amb l’activitat “Els sons de Pau Casals”.

 

 

Així, dissabte dia 24, a l’activitat “Coneix el geni de la Carbasseta”, a la casa Nadiua de Pau Casals, es podrà conèixer l’infant Pau Casals, el fill de l’organista del Vendrell, que va estar vinculat a la música des de ben petit.

Diumenge 25, al Museu Pau Casals es farà l’activitat “Sigues músic per un dia”, que inclou una visita dinamitzada al Museu amb el Robert, un músic amic de Pau Casals que ens ensenyarà qui era i perquè estimava tant la música i la seva terra i, en acabar, es podrà conèixer de ben a prop el seu millor amic, el violoncel, i es podrà aprendre a tocar-lo!

A més, a la platja de Sant Salvador, durant tot el cap de setmana els més petits podran gaudir de les millors aventures sobre els arbres als circuits del Diver parc Lúdic.

Els paquets turístics complets dels caps de setmana genials es comercialitzen a través de les agències de viatges receptives del territori. La proposta, però, també ofereix també la possibilitat d’assistir només a les activitats programades a cada municipi, per a les que les places són limitades i cal reserva prèvia.

Informació i reserves:

24 i 25/11 - Cap de setmana genial al Vendrell de Pau Casals


PVP del paquet complet: des de 161€/família. Preu basat en famílies de 2 adults i 2 nens.
RESERVES: Expeerio Viajes; info@expeer.io; 610 466 136

PVP només de les activitats: “Sigues músic per un dia”: 6€; “Coneix el geni de la Carbasseta”: 2,2€ adults i nens >8 anys
RESERVES: Regidoria de Cultura tel 977665684 o elvendrell.elsmuseus@elvendrell.net


El pagament de les activitats es farà in situ, a cadascun dels espais.

 



©2019 Ajuntament del Vendrell