09 Les noies de Mossbank RoadAquest dissabte la programació del Temporada de tardor continua amb una obra teatral de gran èxit a Barcelona, amb un repertori format per tres actrius de primera línia. 'Les noies de Mossbank Road' parla de l’amistat sorgida en un espai de llibertat com és un pis d’estudiants.

Aquí la Di, la Viv i la Rose, faran “l’estirada” juntes i descobriran qui són per primera vegada. Tot allò que compartiran serà tan pur, tan autèntic, que les marcarà de per vida. La cara més fosca de la vida, però, interromprà aquest paradís en què s’ha convertit Mossbank: un fet inesperat les afectarà profundament fins al punt que, a partir d’aleshores, marcarà les seves decisions i determinarà el seu futur. El pas del temps serà implacable, però a elles sempre els quedarà Mossbank.

L'obra està escrita per l'actriu i escriptora anglesa Amelia Bullmore, amb la qual va tenir un èxit molt important a la taquilla de Londres. També ho ha estat a Barcelona la versió de Sílvia Munt, al teatre Zorrilla i al teatre Villaroel, protagonitzada per tres grans actrius del teatre actual, amb una llarga, important i premiada trajectòria al darrere: Clara Segura, Marta Marco i Cristina Genebat.

Intèrprets:
Autora: Amelia Bullmore
Direcció: Sílvia Munt
Intèrprets: Cristina Genebat, Marta Marco i Clara Segura
Producció: Bitó

Per reservar o comprar entrades, cal adreçar-se al web Ticketea (tel. 902 044 226, www.ticketea.com), a la regidoria de Cultura (la Rambla 24, 977 66 56 84), de dilluns a divendres de 10 a 14h, o bé a la taquilla, una hora abans de la representació, si l'aforament ho permet.

 

'LES NOIES DE MOSSBANK ROAD'
Dia: dissabte 17 de novembre
Lloc: Teatre Àngel Guimerà
Hora: 20.30 h
Preu: 25 €
Preu amb descompte: 20 €

 



©2019 Ajuntament del Vendrell