11 06 Enllumenat Nadal2wAhir a la tarda, el regidor de Promoció Econòmica, Kenneth Martínez, la regidora d’Enllumenat, Camil·la Barnadas i el president del Centre d’Iniciatives i Turisme, Salva Rodríguez, van donar a conèixer les novetats de l’enllumenat nadalenc previst per enguany, i que s’encendrà, amb tota probabilitat, durant el pont del mes de desembre.

El principal canvi respecte a anys anteriors és que a partir d’aquest 2018 l’enllumenat de Nadal serà pagat en la seva totalitat per l’Ajuntament del Vendrell, i que les despeses, per tant, no seran compartides amb el CIT i el comerç local com fins ara. Segons va explicar el regidor de Promoció Econòmica, el canvi ha vingut motivat per diverses qüestions administratives que han recomanat fer un canvi de gestió. Així doncs, a partir d’aquest any, l’Ajuntament es farà càrrec tant del lloguer de les garlandes, així com de la seva col·locació i la despesa d’electricitat. Uns conceptes que, en total, tindran un cost de 8.000 euros.

Aquest import permetrà instal·lar uns 200 punts de llum, xifra molt similar a anteriors campanyes de Nadal. Aquests punts es poden consultar des d’avui dimarts en un mapa penjat a la pàgina web municipal (https://www.elvendrell.net/el-vendrell-per-temes-sp-30652/serveis-municipals-cid-239). D’aquesta manera, segons el regidor de Promoció Econòmica, especialment les associacions, entitats i comerços podran consultar la ubicació dels llums de Nadal i decidir si volen complementar la decoració nadalenca, en aquest cas al seu càrrec però amb la supervisió dels tècnics municipals, bé afegint garlandes o d’altres motius de decoració nadalenca, o bé organitzant algun tipus d’activitat per dinamitzar encara més els carrers comercials durant les festes.

El president del CIT va avançar que enguany l’entitat es tornarà a fer càrrec de la instal·lació de l'arbre de Nadal gegant de la plaça Nova, i que podria encendre’s el divendres 23 de novembre, coincidint amb la campanya comercial del Black Friday.



©2019 Ajuntament del Vendrell