07 Michele HendrickswLa programació del Temporada de tardor té aquest dissabte, a l'Auditori Pau Casals, una cita amb el jazz. L'artista Michele Hendricks hi oferirà un repertori que inclou el bo i millor de la seva extensa carrera com a vocalista de jazz.

La primera vegada que Michele Hendricks va cantar sobre un escenari era una nena de 8 anys. Ho va fer al costat de Jon Hendricks, el seu pare, i un dels millors cantants de jazz de tots els temps. Decidida a emprendre la seva pròpia carrera, aviat va destacar en l'escena de Sant Francesc a la Costa Oest en general. L'arribada de l'èxit va fer que decidís canviar de lloc de residència, primer a Nova York i més tard, a París. Ha estat una de les cantants destacades de les últimes dècades i la seva obra està recollida en diversos segells discogràfics de prestigi. La veu de Michele ha estat aclamada en tots els continents, i és especialment estimada al Japó, nació amb una llarga tradició d'afició al jazz. Ha merescut els elogis de la crítica internacional, tant per la seva carrera en solitari com per les seves col·laboracions amb jazzmen de la talla de Buddy Rich o Stan Getz.

Tota una veu del jazz, en la línia de les grans dames històriques que arriba a l'Auditori Pau Casals aquest dissabte, al vespre, oferint al públic la seva magnífica tècnica i una gran capacitat de comunicació. a través del jazz vocal han estat elements molt valorats per la crítica i el públic. Els seus concerts són una selecció de la millor música inclosa en la seva nombrosa discografia.

Les entrades pel concert a l'Auditori Pau Casals es poden adquirir a la regidoria de Cultura (La Rambla, 24), al telèfon 977 66 56 84 (de 10 a 14h), a través del portal www.ticketea.com, i al mateix Auditori Pau Casals.

INTÈRPRETS:
Michele Hendricks, veu
Toni Solà, saxo tenor
Gerard Nieto, piano
Ignasi González, contrabaix
Andrea Michelutti, bateria

MICHELE HENDRICKS
Dia: Dissabte, 10 de novembre
Lloc: Auditori Pau Casals
Hora: 20.30 h
Entrada: 15 €
Entrada amb descompte: 12 €



©2019 Ajuntament del Vendrell