10 de novembre 1r aniversariwL’entitat vendrellenca Món Tocat celebra aquest dissabte dia 10 de novembre a les 18 de la tarda un espectacle solidari per recaptar fons per tractar aquest trastorn, que compta amb el suport de la Regidoria de Joventut de l'Ajuntament del Vendrell.

Les invitacions per aquest acte valen 5 euros i es poden recollir en diferents punts del Vendrell com el Centre cívic l’Estació, al Wapo’s Veterinari del carrer del Peix, la botiga Rock&Jeans del carrer Alt i el Rocòdrom de la Lira (tardes). També estaran disponibles a partir de les 16:30 h a les taquilles del mateix teatre. Les portes del recinte s’obriran mitja hora abans de començar l’espectacle.

Els diners recaptats aniran destinats íntegrament a finançar teràpies per atendre a les persones afectades de Toc (Trastorn Obsessiu Compulsiu).

Aquest acte també serveix per celebrar el 1r aniversari de Món Tocat, que és una entitat pionera en aquest trastorn a les nostres contrades i que treballa per donar un cop de mà a les persones afectades per aquest trastorn. Un grup d’artistes i entitats des de bon principi van decidir col·laborar en aquesta campanya i s’ha pogut preparar un espectacle molt interessant amb les actuacions d’artistes populars per la seva participació al programa de TV Got Talent com són Petruska la Trapecista, l’estudi de Dansa i Arts Escèniques l’Aulatres i Marina Marlo. A banda, hi ha previstes moltes altres sorpreses que es podran veure en aquesta vetllada al TAG del carrer Sant Jordi.

 



©2019 Ajuntament del Vendrell