10 30 Garantia juvenilwL’Ajuntament del Vendrell ha contractat en pràctiques sis joves dins del programa de Garantia Juvenil. Es tracta de nois i noies que han finalitzat el estudis de Grau, menors de 30 anys i que estaven a l’atur.
Els sis contractes són subvencionats amb fons europeus, tenen una durada de sis mesos i són per a tasques tècniques de suport en diferents àrees de l'Ajuntament, com són Persones i Coneixement, Medi Ambient, Habitatge, Participació Ciutadana i l’EINA.

El projecte de Garantia Juvenil està subvencionat per la Unió Europea, el Fons Social Europeu i la Iniciativa d’Ocupació Juvenil i compta amb el suport del Servei Púbic d’Ocupació de Catalunya i la Generalitat de Catalunya.

El regidor d’Ocupació, Kenneth Martínez, ha explicat que des de fa una anys, a causa de la crisi, els plans d'ocupació només se centraven en el col·lectius amb més dificultats econòmiques i es cercava la reinserció laboral. En canvi, ara, amb aquests contractes de Garantia Juvenil s’han pogut seleccionar entre els millors expedients acadèmics i currículums sobre els joves que es van presentar a la convocatòria.

Els joves contractats han agraït l’oportunitat de poder adquirir experiència i fer currículum professional, ja que és un requisit imprescindible perquè la seva incorporació al món laboral sigui de forma estable i duradora en el temps.



©2019 Ajuntament del Vendrell