06 Paradís PintatwLa reconeguda pallassa Pepa Plana presentarà el seu últim espectacle “Paradís pintat” aquest proper dissabte 3 de novembre al TÀG, a les 20.30 h.

Sinopsi: Damunt d'un bufet de qualsevol casa, hi ha un quadre d’aquells plens d'angelets. Tota la vida veient-lo i ningú no s’havia adonat que hi ha una angeleta diferent, que té el somni de volar per transformar-se en àngel de la guarda. I quan no la pot veure ningú, surt del quadre per intentar complir el seu somni.

Aquest espectacle de la reconeguda pallassa Pepa Plana és divertit i alhora connecta amb la cara més tràgica del món on vivim: com fan els bons pallassos, ens posarà un mirall davant la cara per veure’ns-hi reflectits i interpel·lats.

Pepa Plana ha rebut nombrosos reconeixements i guardons, entre ells el Premi Nacional de Cultura 2014, lliurat per la Generalitat de Catalunya. Una actriu referent en el món del clown, amb una gran capacitat per emfatitzar amb els espectadors, fer-los riure i emocionar-los.

Idea original i guió: Ferruccio Cainero i Pepa Plana
Direcció: Ferruccio Cainero
Pallassa: Pepa Plana
Producció: Companyia Pepa Plana

Per reservar o comprar entrades, cal adreçar-se al web Ticketea (tel. 902 044 226, www.ticketea.com), a la regidoria de Cultura (la Rambla 24, 977 66 56 84), de dilluns a divendres de 10 a 14h, o bé a la taquilla, una hora abans de la representació, si l'aforament ho permet.

 



©2019 Ajuntament del Vendrell