monografic fem nadalwLa Regidoria de Cultura, a través de les Aules Artístiques, organitzarà durant el propers mesos de novembre i desembre dos monogràfics de ceràmica per fer “en família”. La proposta nadalenca passa perquè dos membres d’una mateixa família participin conjuntament en aquest tallers anomenats “Fem Nadal” i puguin gaudir d’una estona experimentant plegats amb el fang. L’edat mínima per participar als monogràfics és de 3 anys i cal que, com a mínim, un membre de la família sigui major de 18 anys.

El primer monogràfic es durà a terme el dissabte 17 de novembre, de 10h a 14h, i els participants hi podran aprendre a fer una vaixella de Nadal (un bol, un plat i una safata d’argila), un joc perfecte per posar-hi neules, torrons i altres àpats de Nadal. El segon monogràfic es farà el divendres 14 de desembre, en aquest cas de 17 h a 20.30 h, i els assistents hi podran crear uns fanalets per marcar el camí dels Reis.

Els monogràfics estaran impartits per la ceramista Inga Freitas, professora de ceràmica de les Aules Artístiques des d’aquest curs 2018-2019.

El preu per monogràfic serà de 20 euros per família (2 persones) i de 15 euros per família en el cas dels alumnes de l’Aula. Les sessions es duran a terme a l’Aula de Ceràmica, de l’avinguda de les Escoles, 20. Les inscripcions per participar-hi es poden fer de 10 h a 14h, a la Regidoria de Cultura de la Rambla, 24, telèfon 977665684.



©2019 Ajuntament del Vendrell