10 26 jornada justicia 01 webLa sala de les catifes del Museu Deu ha acollit una Jornada de Prevenció i Mediació Comunitària organitzat pel Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya, la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament del Vendrell i el Museu Deu.

 

Durant avui al matí, una trentena de professionals d’arreu de Catalunya han parlat sobre les el tema “Taules de convivència: Experiències de Treball Transversal”. L’acte ha estat inaugurat pel regidor d’Educació i Joventut de l’Ajuntament del Vendrell, Kenneth Martínez, i la directora dels Serveis Territorials de Justícia de Tarragona, Fina Palomar.

 

A la primera part, tècniques de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro han parlat del seu programa “Valor Humà” que inclou el model de treball social d’aquesta localitat de la Costa Brava. Tot seguint, han tingut les presentacions de les experiències de “Taula de Prevenció i Convivència” a la demarcació de Tarragona amb representants de localitats com el Vendrell, Cunit i Roda de Berà, entre d’altres.

 



©2019 Ajuntament del Vendrell