10 19 cartell festa barri 2018 webLa Taula Comunitària del barri de Ca l’Escori i els pisos Planas i la Regidoria de Serveis Socials organitzen el dissabte dia 27 d’octubre, a partir de les 10 i fins les 2 de la tarda, la quarta edició de la “Festa al Barri”. Es tracta d’una festa oberta a la participació de tothom on hi haurà activitats per a totes les edats: pintada del mur pel civisme i la convivència, tallers i manualitats, jocs infantils i, enguany, organitzem una nova activitat, un concurs de dolços.
Aquesta és una iniciativa que ha sorgit de les entitats que participen a la taula comunitària per dinamitzar i promoure activitats per a la convivència i el civisme en aquest barri. Enguany, així com es va fer l’any passat, amb l’objectiu d’embellir el barri tornarem pintar el mur del c/ Sant Joan i ho farà l’artista guanyador de la darrera edició del Cultura Urbana.

Les entitats participants que organitzen la festa al barri són: Casal Jove del Vendrell, Ass. de Dones Al-Manar, Grup de Dones del Vendrell, Ass. Cultural de Joves de Catalunya, Càritas, El Ventall-Fundació Sta. Teresa, La Ballaruga, La Trinxera, ACTUA SCCP i veïns i veïnes a títol individual. I les regidories de Serveis Socials, Joventut i Policia Local.

Es convida a tots els vendrellencs i vendrellenques a participar en aquesta festa intercultural que ja forma part de l’agenda del municipi.


Què és la Taula Comunitària?
La taula comunitària del Vendrell és un punt de trobada d’associacions i persones per crear vincles i promoure noves iniciatives que permetin l’intercanvi entre generacions i el coneixement de les diferents cultures que tenim al Vendrell. És un punt de trobada viu i dinàmic en el què, depenent dels projectes i iniciatives, se sumen noves entitats i persones que volen participar de les activitats que es van generant.


La taula va néixer fa quatre anys des de Serveis Socials i l’Associació CEPS Projectes Socials. Mica en mica s’ha anat consolidant com a espai col·laboratiu que permet sobretot un treball en xarxa de manera que les mateixes entitats que hi participen paral·lelament gràcies a la taula comunitària, han endegat nous projectes.


Gràcies al paper actiu que tenen les entitats, a més de la festa, la taula comunitària organitza durant tot l’any tallers, xerrades i d’altres iniciatives com ara classes de català i castellà per a persones estrangeres, xerrades sobre els drets i deures de les comunitats de veïns, xerrades de sensibilització sobre la violència envers les dones, tallers de cuina, cursos d’autoestima, i moltes més. Aquestes propostes donen fruit gràcies a la coordinació de la regidoria de Serveis Socials i la implicació de les regidories d’Educació, Joventut, la Policia Local i els Mossos l’Esquadra.


Trobareu informació sobre el què anem fent al Facebook: Desenvolupament comunitari al Vendrell o bé trucant a la Regidoria de Serveis Socials al telèfon 977 16 64 16.



©2019 Ajuntament del Vendrell