10 17 rap grafit webEl proper dissabte 20 d’octubre, el Museu Deu del Vendrell acull una jornada especial al voltant del món del hip hop i el grafit. La cita comença a les 9 del matí amb la realització d’uns grafits a la paret del darrera del Museu Deu que dóna al carrer de l’Escorxador.

 

Els artistes convidats són els que van guanyar la passada edició del Cultura Urbana i seran els encarregats de deixar petjada d’aquest nou art en una de les parets d’aquest espai municipal.

 

El jove artista vendrellenc Brian Rulezz serà l’encarregat de presentar el seu darrer treball “Black” als jardins del Museu, a les 6 de la tarda, amb dos importants convidats: Rob i Jaleo Zamora. A partir de les 5 la tarda, aquest espai obrirà les portes a tothom perquè es pugui visitar per primera vegada o aprofundir en aquells espais que es prefereixin.

Aquesta és la primera vegada que l’art urbà entra al Museu Deu i ho farà per quedar-se en les seves parets. Es tracta d¡una nova iniciativa que ha de servir perquè convisquin en un mateix espai filosofies i estils diferents.

Aquest acte està obert a tothom que vulgui conèixer de primera mà la combinació d’aquestes dues propostes en un mateix espai públic.

 

Cartell

 



©2019 Ajuntament del Vendrell