10 15 desembocadura riera bisbal victor merencio web

ACTUALITZACIÓ 8 de novembre de 2018

Ja està reparat el tram de canonada malmès per les fortes pluges a la nit del passat 15 d'octubre i, per tant, ja s'ha restablert el subministrament d'aigua procedent dels dipòsits del Tomoví al nucli de la vila.

ACTUALITZACIÓ 26 d'octubre de 2018
Ja estan oberts a la circulació els trams de sota el pont de la Riera de la Bisbal que connecten el barri del Puig i el c/ Mar amb la carretera de Sant Salvador.

 

ACTUALITZACIÓ 18 d'octubre de 2018
Ja arriba el subministrament normal d'aigua al Poligon La Cometa i s'està treballant per restablir el tram de 100 metres trencats d'una de les canonades que porta l'aigua al nucli del Vendrell des del Tomoví. Mentrestant, el servei es manté per vies alternatives.

--

A causa de les fortes pluges de la nit passada, s’ha produït el trencament d’una de les canonades que subministra aigua al nucli del Vendrell. S’han dut a terme tota un sèrie de maniobres per restablir el subministrament a tota la xarxa i durant el matí ha anat tornant l’aigua a tot arreu, excepte al Polígon La Cometa on s’anirà omplint el dipòsit que disposen mitjançant cubes d’aigua. Aigües de Tomoví està fent una valoració dels danys per tal de poder fer la reparació de la canonada trencada i restablir el funcionament normal al més aviat possible.

Altres incidències:

 

-S’han hagut de fer talls a la circulació a Cala Berenguer i a la desembocadura de la Riera de la Bisbal i, al nucli del Vendrell, al pas d’aquesta mateixa riera a la confluència amb el Torrent del Lluc i al pont de sota de la via que connecta l’avinguda de Jaume Carner amb la carretera de Sant Salvador. En aquest darrer punt, abans de fer el tall, hi va quedar aturat un vehicle, els ocupants del qual van poder sortir pel seu propi peu quan un patrulla de la Policia Municipal s’hi va apropar.

-Hi ha hagut la caiguda de dos arbres, un a l’avinguda Palfuariana i l’altre a l’avinguda de Jaume Carner, sense produir cap tipus de dany.

-A Sant Vicenç poble ha caigut mig mur de contenció al c/ Pou. S’ha tallat la zona per seguretat i s’ha acabat de fer una demolició controlada per tal de poder-lo fer de nou.

Els registres de pluja han estat importants. Al Vendrell s’han registrat 72,1 mm i a Coma-ruga 59,4 mm. Però a l’interior de la comarca també hi ha hagut uns registres destacats, sobretot els 133,2 mm al Montmell, motiu pel qual ha baixat molta aigua per la Riera de la Bisbal.


Foto:
Víctor Merencio

 



©2019 Ajuntament del Vendrell