10 08 Segon premiwEl passat divendres 5 d’octubre va tenir lloc, a la sala d’exposicions la Fusteria del Vendrell, el lliurament de premis i la inauguració de l’exposició de les obres presentades al XX Concurs de Fotografia “Rellotges amb història de la comarca del Baix Penedès”, organitzat pel Museu Arqueològic del Vendrell i la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament del Vendrell.


Els premis es van repartir de la següent manera:

-Primer premi, amb 350 €: desert

-Segon premi, amb 250 €: Francisco Javier Fernández Pérez, per la foto Li queden minuts

-Tercer premi, amb 200 €: Anna Artigues Martí, per la foto Llum i ombra

 

El nombre d’obres presentades al Concurs d’enguany va sumar un total de quaranta-vuit fotografies, fetes per disset concursants.

Molts autors i autores eren habituals en el Concurs però també hi va haver la incorporació de nous participants. Els municipis de procedència dels autors eren: la Bisbal del Penedès, Calafell, Castellar del Vallès, Creixell, Cunit, Igualada, Puigdàlber, La Ràpita, el Vendrell i Vilafranca del Penedès.

Tant les obres premiades com les obres participants estaran exposades a la sala d’exposicions la Fusteria (Carrer Major, 16, del Vendrell) fins al 4 de novembre de 2018.

Les obres no premiades podran ser recollides a la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament del Vendrell (La Rambla, 24) del 12 de novembre al 14 de desembre de 2018.

 



©2019 Ajuntament del Vendrell