logo pindoles salut jpg 1491044665wDurant el mes d’octubre, la Biblioteca Pública Terra Baixa del Vendrell programarà diverses activitats emmarcades dins del projecte “Píndoles de salut”. Es tracta d’una iniciativa impulsada des de la Central de Biblioteques de Tarragona, destinada a les biblioteques de la seva demarcació. El seu objectiu principal el de posar de rellevància la importància de la cura i la prevenció de les malalties per tal de mantenir una bona qualitat de vida. Per a fer-ho, s’ha posat a disposició de les biblioteques un lot de llibres relacionats amb aquesta temàtica, així com la possibilitat de programar xerrades divulgatives, activitats d’animació a la lectura per als més petits i un club de lectura.

El projecte aporta l’actualització del fons de les biblioteques en l’apartat de medicina i salut per tal d’atendre de manera adequada les demandes d’informació en aquest àmbit. En aquest sentit, del 9 al 30 d’octubre hi haurà una mostra de material bibliogràfic, sonor i audiovisual al vestíbul.

Així mateix, el dijous dia 18, a les 19.00h., la Biblioteca acollirà la conferència “Medicina regenerativa”, a càrrec del Doctor Enric Contreras, metge especialista en hematologia i hemoteràpia i director assistencial del Banc de Sang i Teixits de Catalunya.

Així mateix, la sessió mensual del Club de Lectura de la Biblioteca, que se celebrarà el dimecres 24 a les 19.30h., estarà dedicada al llibre “Incert camí”, i comptarà amb la participació del seu autor, Eduard Prats, metge especialista en l’aparell digestiu i màster en Bioètica (UAB-IBB).



©2019 Ajuntament del Vendrell