02 Alícia al país de les meravelleswEl Temporada de tardor encetarà la seva programació familiar el proper diumenge 7 d’octubre amb la comèdia musical “Alícia al país de les meravelles”.

El dia que l’Alícia fa deu anys, li regalen el primer mòbil. El conill blanc, però, l’hi roba i ella haurà de recórrer el País de les Meravelles fins arribar al palau dels mòbils per recuperar-lo. Amb aquest viatge, l’Alícia s’adona que no pot viure com fins ara, que enganxada al mòbil es perd moltes coses, com el valor de la imaginació i de la lectura.

Després d’emocionar-nos amb Litus, la dramaturga Marta Buchaca s’ajunta amb Viu el Teatre per presentar una Alícia rabiosament contemporània i actualitzada. Una versió del mite de Lewis Carroll amb la qual és impossible que grans i petits no s’identifiquin i reflexionin. Una comèdia musical que farà riure, emocionar i gaudir a tota la família.

Director: Jordi Andújar
Composició musical: Keco Pujol
Intèrprets: Jordi Llordella, Júlia Bonjoch, Marc Pujol i Queralt Albinyana
Producció: Viu el Teatre

Per reservar o comprar entrades, cal adreçar-se al web Ticketea (tel. 902 044 226, www.ticketea.com), a la regidoria de Cultura (la Rambla 24, 977 66 56 84), de dilluns a divendres de 10 a 14h, o bé a la taquilla, una hora abans de la representació, si l'aforament ho permet.

'ALÍCIA AL PAÍS DE LES MERAVELLES'
Dia: diumenge 7 d'octubre
Lloc: Teatre Àngel Guimerà
Hora: 12 h
Preu: 8 €
Edat recomanada: a partir de 4 anys
Preu amb descompte: 6 € (Gratuït per als menors de 3 anys)



©2019 Ajuntament del Vendrell