01 Judit NeddermannwLa programació del Temporada de tardor arrenca el proper dissabte 6 d'octubre, a l'Auditori Pau Casals, amb un concert d'alt nivell: Judit Neddermann, cantant i autora de cançons, hi presentarà el seu tercer treball discogràfic, “Nua". Aquest és un disc que explora el pas a l'etapa adulta mirant i integrant la infància, no defugint-la; que porta de l'emoció més íntima a la reflexió més àmplia sobre el món on vivim, que condemna la impunitat policial, que es pregunta on són les víctimes sempre innocents, que canta al seu poble, que busca la llum.

La cantant de Vilassar de Mar ha concebut l’àlbum amb la intenció de mostrar-se nua, sincera i compromesa amb el moment que viu, i ho mostra amb les reflexions que contenen molts dels seus temes. Un disc ple de matisos i emocions, que serà un gran inici per la programació cultural del Temporada tardor.

Judit Neddermann ha guanyat aquesta darrera setmana el Premi Cerverí a la millor lletra de cançó en català. "No volem més cops" s'ha proclamat guanyadora amb les votacions dels oients de Catalunya Ràdio i iCat, entre les vuit candidates que optaven al guardó.

Les entrades pel concert a l'Auditori Pau Casals es poden adquirir a la regidoria de Cultura (La Rambla, 24), al telèfon 977 66 56 84 (de 10 a 14h), a través del portal www.ticketea.com, i al mateix Auditori Pau Casals.

Intèrprets:
Judit Neddermann, veu i guitarra
Adrià Plana, guitarra
Arnau Figueres, bateria i percussió
Adri González, teclats
Isaac Coll, baix

JUDIT NEDDERMANN
Dia: Dissabte, 6 d'octubre
Lloc: Auditori Pau Casals
Hora: 20.30 h
Entrada: 13 €
Entrada amb descompte: 10 €



©2019 Ajuntament del Vendrell