09 27 Cartell Ruta fotogràficawEl Museu Deu del Vendrell ha preparat diferents actes per celebrar les Jornades Europees de Patrimoni (JEP). Arran d’aquest esdeveniment, molts municipis i entitats organitzen activitats gratuïtes amb la finalitat d’apropar i fer accessible el patrimoni a tots els públics amb visites guiades, representacions teatrals, concerts, xerrades...

Enguany el Museu Deu ha avançat un dels actes, coincidint amb la Fira, i ha muntat una Ruta fotogràfica per al dijous 11 d’octubre, a les 6 de la tarda, emmarcada dins les rutes patrimonials que organitza el Museu. Com a novetat, els participants hauran de fer fotografies sobre diferents temes, que es coneixeran el mateix dia de la ruta, relacionats amb el relat que acompanya cada espai patrimonial, arquitectònic i artístic. Les fotos es podran compartir a les xarxes socials amb el hashtag #fotoelvendrell.

Aquesta activitat, innovadora al Vendrell, convida a tothom a interpretar la història i els diferents escenaris amb una mirada personal a través de la càmera fotogràfica o dels dispositius mòbils. La ruta començarà amb una passejada pel Museu Deu, continuarà pels carrers de la vila i acabarà al mateix Museu, on es sortejaran entre els participants dos “menús de tapes” al Restaurant Fondue del Vendrell. Els interessats a participar-hi han de fer reserva prèvia al 977666308 o a museudeu@elvendrell.net

A les vuit del vespre, a la sala d’exposicions temporal del Museu Deu, hi haurà la inauguració de la mostra “Horitzons”, a càrrec del col·lectiu GROP, una associació artística de Torredembarra que difon i promou l’art contemporani. L’acte inaugural comptarà amb la presència dels mateixos artistes, que faran una performance. L’exposició es podrà visitar de l’11 d’octubre de 2018 al 6 de gener de 2019.

El divendres 12 l’horari de visita serà d’11 h a 14 h i el diumenge 14 hi haurà jornada de portes obertes en el mateix horari.



©2019 Ajuntament del Vendrell