09 25 Expo Any FabraL’Oficina de Català del Vendrell porta a la Biblioteca Pública Terra Baixa del Vendrell l’exposició “Pompeu Fabra. Una llengua completa.”

La Biblioteca pública Terra Baixa del Vendrell acull de l’1 al 16 d’octubre l’exposició “Pompeu Fabra. Una llengua completa”, un projecte de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura que arriba a la biblioteca a través de l’Oficina de Català del Vendrell del Consorci per a la Normalització Lingüística.

Aquesta exposició està dedicada a commemorar la figura i l’obra de Pompeu Fabra, ja que aquest any 2018 se celebren els 150 anys del naixement del lingüista i gramàtic català més il·lustre i el centenari de la publicació de la Gramàtica catalana.

Al Vendrell es podrà visitar en horari de biblioteca, dimecres, dijous i divendres, de 9.30 a 13.30 h; dilluns i divendres, de 15.30 a 20.30 h i dissabte, de 9 a 14 h.

Aquesta mostra itinerant inclou vuit blocs expositius que presenten l’aportació de Fabra a la llengua catalana, el gran arrelament social de la seva figura i obra arreu de Catalunya i l’impuls a la llengua que va suposar el seu treball.



©2019 Ajuntament del Vendrell