09 20 LOGO FINAL SMART BEACHwL’Ajuntament del Vendrell ha presentat, aquest passat dimecres 19 de setembre el projecte Smart Beach, un programa de creació d’start-ups especialitzat en idees de negoci a les platges impulsat per l’Espai Empresarial de l’Eina i cofinançat pel Fons Social Europeu i el Departament d’Empresa i Coneixement.
El programa té l’objectiu de fomentar l’emprenedoria i la creació de noves empreses relacionades amb l’ús i aprofitament de platges i les oportunitats que es generen d’aquestes.

Durant l’acte de presentació celebrat a l’Eina del Vendrell s’han conegut que seran 15 les persones emprenedores seleccionades pel programa que presentin un perfil innovador i ganes de generar idees de negoci. Les persones seleccionades rebran 140 hores de formació i 40 de tutories especialitzades per tal de desenvolupar i testejar els seus projectes empresarials a les platges del Vendrell.

En aquest sentit, el projecte Smart Beach posarà a la disposició de les persones participants un programa que comptarà amb professorat provinent d’empreses i entitats referents del sector per tal de crear idees i projectes de negoci.
La data d’inici prevista del programa és el 19 d’octubre i els participants es podran inscriure a través del web http://smartbeach.elvendrell.net fins el proper 15 d’octubre.



©2019 Ajuntament del Vendrell