09 20 Presentació TemporadawLa guia d’espectacles culturals “Temporada” ja ha sortit al carrer amb la programació per a l’últim trimestre de l’any. Aquesta segueix la línia que les anteriors edicions: un ventall d’espectacles de qualitat, eclèctic, i que permetin diversificar i ampliar, encara més, el públic que hi assisteix. Així, novament es succeiran al Vendrell els concerts de música clàssica, música jazz, de cantautors, tradicional, teatre familiar, teatre de gran format, exposicions...

Com ja és habitual, les propostes del Temporada es repartiran fonamentalment entre l'Auditori del Tívoli, l'Auditori Pau Casals i el Teatre Àngel Guimerà, tot i que també s’hi sumen altres espais on entitats col·laboradores també duen a terme les seves activitats, com l’Orgue de l’Església, el Museu Deu o algunes sales d’exposicions, entre altres.

De l’apartat musical de la programació, destaca, per exemple, el concert que Judit Neddermann oferirà el dissabte 6 d’octubre a l’Auditori Pau Casals. La cantant i autora de cançons hi presentarà el seu tercer treball discogràfic: “Nua”. En clau de música tradicional, l’Auditori del Tívoli acollirà, per exemple, el 12 d’octubre, el concert de música de gralles en homenatge a Jaume Vidal, que estarà protagonitzat per l’Orquestra de Ministrils de l’Escola Municipal de Música-Centre de les Arts de l’Hospitalet de Llobregat.

Altres concerts destacats seran el de la Yehudi Menuhin School Orchestra, el dia 26 d’octubre, a l’Auditori Pau Casals, el de la cantant de jazz Michele Hendricsk el 10 de novembre a l’Auditori Pau Casals. A finals de novembre, el dia 24, arribaran al Vendrell, a l’Auditori del Tívoli, els Barcelona Gospel on presentaran l'espectacle 'Be Here Now'; l’endemà, el 25 de novembre serà el torn del tradicional concert de Santa Cecília a l’Auditori Pau Casals, amb El Petit Estel, el Cor Joves Veus i el Cor Orfeó Parroquial. El desembre arrencarà fort amb el concert dels Brodas Bros, que el dissabte 1 de desembre homenatjaran a James Brown amb l’energia del seu hip hop i una banda en directe. La música continuarà al desembre amb el Quartet de Schubert amb Folre i Manilles (2/12), les nadales de Gemma Abrié & Vicenç Martín Dream Big Band (8/12) i la música de pel·lícules de La Contraorquestra (22/12).


El teatre serà l’altra gran aposta cultural de la tardor, amb obres per a tots els públics. Un cop més, es fa èmfasi en els muntatges familiars i en aquesta línia arriben Alícia al País de les Meravelles (7/10) o Samfaina de Colors (11/1). Per al públic adult, el 20 de novembre arribarà al TÀG l’obra Un cop l’any, dirigida per Àngel Llàcer i amb David Verdaguer i Andrea Ros com a protagonistes; el 3 de novembre serà el torn del Paradís Pintat de la pallassa Pepa Plana, mentre que el 17 de novembre es podrà veure Les Noies de Mossbank Road, amb les actrius Cristina Genebat, Clara Segura i Marta Marco i direcció de Sílvia Munt. En aquesta ocasió, el “Temporada” de tardor també tindrà teatre de producció local, amb la celebració del 30è aniversari dels Inestables del Vendrell, amb un muntatge únic que representaran el 16 de desembre al TÀG. L’obra es planteja com un recull de gags de les diferents obres que han fet durant aquests 30 anys i on també tindrà un paper destacat la improvisació.


La programació del “Temporada” també inclou les exposicions que es podran veure al Vendrell fins al desembre, entre elles la dels guanyadors de la IX Biennal Internacional de Ceràmica; el programa de l'Orgue del Vendrell, que en aquesta ocasió continua amb la commemoració del naixement de Benvingut Socias, i el del Mes Pau Casals.


Les entrades pels espectacles es podran comprar a través de Ticketea (www.ticketea.com) i a la Regidoria de Cultura (La Rambla, 24) a partir del divendres 21 de setembre. També es podran adquirir a taquilla (una hora abans de la representació, sempre i quan l’aforament ho permeti).


Tota la informació i programació es pot consultar a www.temporada.cat

 



©2019 Ajuntament del Vendrell