09 18 RpCultura urbanawEl festival Cultura Urbana el Vendrell celebra aquest proper dissabte dia 22 de setembre la seva 8a edició. Un any més s’organitza aquesta trobada internacional, amb participants que vindran expressament des de França, Bulgària, el Marroc i de diversos punts de l’Estat Espanyol.

Com en cada edició, el festival inclourà el tradicional concurs de grafits, que començarà a partir de les 9:30h a les parets del pavelló de l’escola Àngel Guimerà.

La resta d’actes de la jornada tindran lloc a la Plaça Nova. Per exemple, durant tota la tarda s’hi faran les competicions de Break Dance: el Sweet 16 (classificació per la competició internacional dels Estats Units), la “Batalla” de Kids (competició de break d’infants) i el Queen 16 (classificatori europeu per a noies). La cloenda de l’esdeveniment es farà amb la clàssica “batalla de galls”.

La jornada estarà dinamitzada pels ja populars Jandro i Keor i el Dj francès, Dj Help.

El Cultura Urbana del Vendrell, una de les activitats destacades de la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament del Vendrell, és un esdeveniment plenament consolidat que ja forma part del calendari europeu d’aquest moviment

Cartell Cultura Urbana 2018

 



©2019 Ajuntament del Vendrell