09 10 setmana mobilitat webDel 19 al 26 de setembre, el Vendrell s’afegeix a la celebració de la Setmana Europea de la Mobilitat, que promou hàbits de mobilitat més sostenibles, segurs i saludables com són els desplaçaments a peu, en bicicleta, en transport públic o amb vehicle elèctric, així com visualitzar els canvis possibles en l’ús de l’espai públic, millorar la qualitat de l’aire i la reducció de la contaminació.

Sota el lema ‘Combina i mou-te!’, la Setmana del 2018 a més de vetllar per una vida saludable, sostenible i segura, també promou la utilització de diferents modes de transport segons el desplaçament.


Les activitats que la Regidoria de Mobilitat ha programat són les següents:

- dimecres 19 de setembre, una caminada cultural per Coma-ruga amb una explicació sobre la seva història, organitzada pel Museu Deu.

- Divendres 21 de setembre, una sortida cultural per conèixer la història del Vendrell, organitzada pel Museu Deu i amb la col·laboració d’Autocars del Penedès.
Per poder participar en aquestes dues activitats, cal fer la inscripció al Museu Deu (tel. 977 66 63 08 / a/e: museudeu@elvendrell.net).

D’altra banda, i organitzada pel Grup Ecologista del Vendrell i el Baix Penedès (GEVEN), el dissabte 22 de setembre a partir de les 9 del matí es farà una jornada sobre les Madrigueres, que duu per títol: “Les Madrigueres: què cal conservar?”, i que inclourà una jornada d’anellament científic d’aus (9-11h) i una jornada explicativa sobre l’espai de les Madrigueres (11h a 13 h). Les inscripcions es poden fer al telèfon 645 99 36 77 o a l’a/e: gevenbpenedes@gmail.com.

D’altra banda, l’Ajuntament del Vendrell participarà de forma institucional amb una cursa de transports que tindrà lloc el 26 de setembre:
http://territori.gencat.cat/ca/detalls/SMSS_activitatagenda/tarragona_cursa_transport

Així mateix, des de l’Ajuntament es convida tothom a participar en el concurs fotogràfic d’Instagram “Apunta’t al Clip Mob!”, en què cal publicar fotografies d’elements de transport i mobilitat diferenciadors i identificables de Catalunya amb l’etiqueta #mobilitat2018. Bases del concurs: http://mobilitat.gencat.cat/setmana

El regidor de Mobilitat, Josep Mercadé, anima a tothom a inscriure’s a les activitats i a reduir l’ús del vehicle privat per una mobilitat més sostenible.

 

Més informació: https://www.elvendrell.net/setmana-europea-de-la-mobilitat

 



©2019 Ajuntament del Vendrell