09 04 BalcówLes persones interessades en participar en el XXè Concurs de fotografia del Vendrell que organitza anualment el Museu Arqueològic del Vendrell- Regidoria de Cultura de l’Ajuntament del Vendrell, amb motiu de les Jornades Europees del Patrimoni, ja poden presentar les seves fotografies. El termini s’acaba el proper 28 de setembre, a les 14 h.

Aquest any el tema escollit pel certamen és “Rellotges amb història de la comarca del Baix Penedès”. S’accepten fotografies de façanes, edificis, monuments, racons, patis interiors i exteriors..., mentre hi hagi un rellotge amb història. Es valorarà la presentació, l’enquadrament i la relació amb l’entorn d’aquests rellotges.

Per obtenir les bases cal adreçar-se a la Regidoria de Cultura, edifici de l’antiga Biblioteca (la Rambla, 24), enviar un correu electrònic (arqueologia@elvendrell.net) o consultar el web de l'Ajuntament (http://www.elvendrell.net/art/concurs-de-fotografia).

El lliurament de premis del concurs es farà el divendres 5 d’octubre de 2018, a les 19 h, a la sala d’exposicions La Fusteria, carrer Major 16, del Vendrell. L’exposició de les obres restarà oberta fins al 4 de novembre de 2018.

Autor foto: Carles Alasraki Alberti (2014)

 



©2019 Ajuntament del Vendrell