08 21 Expo Julio Garcia portada webAquest mateix dia s’anunciaran els premiats del Concurs de pintura del 2018.

El proper divendres 24 d’agost, a les 20 h, a la Sala del Portal del Pardo, tindrà lloc la inauguració de l’exposició de pintura de Julio García Iglesias.

 

Julio García Iglesias, del municipi d’Abrera, va ser el guanyador del segon premi del Concurs de pintura del Vendrell l’any 2016.

 

Format a l’Escola Superior de Disseny i d’Art Llotja i a l’Escola de Mestres Pintors de Barcelona,

treballa fent façanes de cinema a l’empresa Esquema (MCP) i a l’estudi d’Enric Mataix, amb el qual va fer algunes col·laboracions de disseny gràfic.

Es dedica professionalment a la pintura, centrant el seu treball en el paisatge urbà i la figura humana. La seva trajectòria artística compta amb exposicions individuals i col·lectives, i amb nombrosos premis en concursos de pintura.

L’obra de Julio García Iglesias es troba en diferents fons d’art, com el de la Generalitat de Catalunya, ajuntaments, diputacions, museus i col·leccions particulars.

Catàleg de l’exposició de Julio García Iglesias

 

Premiats del Concurs de pintura del Vendrell 2018

Aquest mateix dia, al mateix espai, també s’inaugurarà l’exposició de les obres seleccionades del Concurs de pintura del Vendrell 2018, i el Jurat comunicarà els tres premiats.

Les exposicions es podran visitar fins al 22 de setembre de 2018, de dilluns a divendres de 18 h a 20.30 h, i dissabtes d’11 h a 13 h i de 18 h a 20.30 h. La sala està tancada diumenges i festius.

 



©2019 Ajuntament del Vendrell