08 16 08 Xavi Lozano webEl dimecres 22 d’agost, dins del cicle Música a la Vila, la plaça del Tívoli acollirà una doble sessió amb Xavi Lozano, l’home que tot ho bufa.

 

Per una banda, a les 19:30 h, en solitari, presentarà l’espectacle Bufa & Sons, una trobada musical amb un personatge entranyable que ens descobrirà el seu univers personal i la seva particular manera de relacionar-se amb els objectes. En un format de conferència-concert en què l'artista estableix un diàleg amb el públic, enginyós i intel·ligent, ple d'ironies verbals i visuals, on l'humor sempre és present. Es tracta d’un concert extravagant, amb unes exquisides composicions musicals, que mostra un viatge inevitablement còmic i didàctic, amb objectes quotidians que habitualment veiem, però que no sempre sentim, per seguir-nos demostrant que la música és allà on decidim trobar-la.

 

Per una altra banda, a les 22 h, Xavi Lozano actuarà juntament amb el grup Canya d’Or & Brass, un quartet amb ganes de de renovar i ampliar diferents formats d'un món en constant evolució i ebullició com el de la gralla, cosa que l’ha obligat reinventar-se proposant diferents formacions amb què fusionar-se. Canya d'Or & Brass és l'última d'aquestes propostes que barreja gralles amb instruments de metall i un conjunt ampli de percussions, creant un repertori original i poc habitual dins del món graller. Per amanir-ho i completar un espectacle per a tots els sentits, els acompanyarà Xavi Lozano, músic multiinstrumentista experimental.

Intèrprets de Canya d’Or & Brass
Jaume Aguza, gralla
Pol Figuerola, gralla
Oriol Nicolau, gralla baixa
"Titus" Prats, percussions
David Rincón, percussions
Aureli Andrés, trombó
Toni Chisvert, tuba 

Els dos espectacles són gratuïts i, en cas de pluja, les sessions es realitzaran a l’Auditori del Tívoli.

 



©2019 Ajuntament del Vendrell