08 08 Filirun2wAquest matí, a la Sala de Plens de l’Ajuntament del Vendrell, s’ha presentat la 6a edició de la Filirun, la carrera de muntanya seminocturna del Vendrell que enguany tindrà lloc el dissabte 25 d’agost. L’equip de corredors que va formar-se en el sí de la botiga Running Filípides del Vendrell (tancada des de fa uns mesos) es fa càrrec de l’organització de la cursa, que compta amb el suport de l’Ajuntament del Vendrell.

Les inscripcions per participar en la 6a Filirun ja estan obertes i es poden fer a la web www.filirun.com o bé a la botiga Goolmania del Vendrell (c/Trulls).

En concret, la Filirun tindrà tres recorreguts: un de llarg, de 26km i 1.000 metres de desnivell positiu; un de curt, de 13 quilòmetres i 500 metres de desnivell positiu i una caminata, de 12 quilòmetres i 475 metres de desnivell.

A banda de les curses, la jornada es completarà amb altres activitats com ara animacions de zumba Fitness o una xerrada sobre nutrició esportiva a càrrec de l’experta Anna Grífols. A les 10 de la nit es farà un sopar, així com el lliurament de premis i sortejos i després hi haurà un fi de festa amb un DJ.

La 6a Filirun és solidària amb la Fundació Santa Teresa del Vendrell i en aquest sentit ha aconseguit també una aportació de 1.200 € de l’obra social La Caixa.

Al web www.filirun.com s’hi pot trobar tota la informació sobre el preu de les inscripcions i tot el que està relacionat amb aquest esdeveniment esportiu.



©2019 Ajuntament del Vendrell