CARTELL Aba Taano El VendrellwL'Auditori Pau Casals recrearà musicalment l'Àfrica negra aquest dissabte al vespre (20.30h). En el marc de la programació d'estiu, arriba el quintet de gòspel ugandès ABA TAANO (significa “els cinc”), que hi cantarà gòspel africà, a més de temes del gòspel americà.

Dansa, ritme i veu són els ingredients principals d’aquest concert, en el qual el públic es contagia de l’alegria i l’energia positiva que transmeten els seus integrants. La seva qualitat vocal és indiscutible i la profunditat de les seves veus, única.

Els cinc joves d’ABA TAANO han aconseguit el reconeixement unànime del públic i sis prestigiosos premis internacionals. Entre d’altres, al juliol de l’any 2014, la medalla d’Or en les Olimpíades de la Veu de Letònia i, al desembre de 2015, la medalla d’Or del Concurs «Cantate Domino», a Lituània.

Els beneficis dels seus concerts van destinats al projecte solidari 'Música per salvar vides' (www.musicaparasalvarvidas.org) el qual gestiona un orfenat a Uganda on s’ajuden directament una trentena de nens i nenes orfes, que viuen en condicions desfavorides. El projecte potencia la música i la dansa perquè aquests nens i nenes es formin i puguin tenir un futur digne al seu propi país. ABA TAANO representa la principal font de finançament del projecte i un punt molt important de recolzament professional pels nens i joves.

En aquest concert hi predominaran el gòspel africà, el cant tribal, melodies populars i versions pròpies de temes coneguts, a capella, escenificats, moguts i amens.

Les entrades ja es poden adquirir al web www.ticketea.com i al mateix Auditori Pau Casals.

Intèrprets:
Nabbaale Harriet, mezzo
Nkugwa Mukisa, baríton
Kamoga Morris, baix
Mayanja Louis, baix
Ssenteza Derrick, baix

ABA TAANO
Dia: Dissabte, 11 d'agost
Lloc: Auditori Pau Casals
Hora: 20.30 h
Entrada: 13 €
Entrada amb descompte: 10 €



©2019 Ajuntament del Vendrell