03 Kepa Junkera Amics de FOKwLa propera setmana arriba al cicle 'Música a la Vila' el cap de cartell d'enguany. Kepa Junkera & Amics de FOK actuaran a la plaça del Tívoli a partir de les 22h i, com és habitual en aquest festival de música tradicional, l'entrada és gratuïta. Hi presentaran el nou treball de l’acordionista basc, “FOK”, que es planteja com un viatge a les músiques populars i tradicionals dels Països Catalans.
Kepa Junkera ha treballat FOK des del profund respecte però també des de la llibertat creativa i l'emoció de sentir-se part de la cultura catalana, en la qual s'endinsa amb passió. Les trikitixas, panderetes, irrintzis i txalapartes es barregen amb els sons de tarotes, gralles, ximbombes, cordes, panderos quadrats, flautes, gaites i tenores.

FOK és el foc d'una cultura que omple de color les orelles del món, un foc purificador unit a l'anomenat "irrintzi", el crit ancestral. FOK és un treball innovador, una cremada de fusta que sona a emocions llunyanes en el temps, però que en les mans i el cor de Kepa resulten absolutament actuals.


Intèrprets:
Kepa Junkera, trikitixa
Manu Sabaté, gralla, tenora, clarinet
Iu Boixader, contrabaix, baix
Cisco Cardona, guitarra
Arnau Obiols, bateria
Patri Garcia i Xavier Rota (Ballaveu), veu, percussió, ball
Nando Taló i Siscu Aguilera (Txec), txalaparta

MÚSICA A LA VILA: KEPA JUNKERA & AMICS DE FOK
Dia: dimecres, 8 d'agost
Lloc: Plaça del Tívoli
Hora: 22 h
Entrada gratuïta



©2019 Ajuntament del Vendrell