08 01 Torneig Salva Ribas2wEl proper cap de setmana de l’11 i 12 d’agost el camp Josep Bové del CE Vendrell acollirà el XVIIIè Torneig “in memoriam” Salva Ribas. El passat dimecres es va presentar en una roda de premsa a la Sala de Plens de l’Ajuntament del Vendrell, que va comptar amb la presència del regidor d’Esports, Ferran Trillas; del president de l’AE "in memoriam" Salva Ribas, Antonio Nicolás, del pare de Salva Ribas i membre de la junta de l'entitat, Salvador Ribas; així com el representant territorial de la Secretaria General de l’Esport, Joan Plana, representants de la Federació Catalana de Futbol i del president de la Penya Blaugrana de Coma-ruga. També es va comptar amb la presència de Josep Rovira, que ha cedit la copa del guanyador del torneig, una rèplica de la Copa d’Europa.
En concret, el dissabte 11 d’agost, a les 17h, es farà el Torneig de Juvenils: a les 17h amb el partit CF Damm-CF Vilafranca i a les 19h, amb el RCD Espanyol-RCF ReusD. El partit també inclourà un minut de silenci en memòria de Salva Ribas; una breu actuació d’una alumna de l’EMMPAC que interpretarà “El cant dels ocells” i una actuació dels castellers Els Bous de la Bisbal.
El diumenge 12 d’agost, a les 17h, es farà el partit per escollir el 3rt i 4rt classificats i a les 19h tindrà lloc la final de juvenils.
Any rere any, aquest Torneig en record del jove futbolista de la Bisbal del Penedès mort en accident fa 18 anys, i que havia jugat en equips com el Vendrell, l’Espanyol i la Damm, s’ha anat consolidant ja com un referent a la comarca i a tot Catalunya.
Un dels atractius del Torneig és el sorteig de les botes de futbol signades per Leo Messi, així com samarretes del FCB i del RCDE. L’entrada al Torneig és gratuïta.



©2019 Ajuntament del Vendrell