07 31 WOM QuartetwUn cop finalitzada la 38a edició del Festival Internacional de Música Pau Casals, l'Auditori Pau Casals ha preparat un agost en el qual la diversitat musical serà l'essència dels diferents concerts programats. Un total de 5, amb un cap de cartell, Manu Guix, que tancarà aquest cicle de concerts d'agost. Per a totes les sessions, les entrades ja es poden adquirir al web www.ticketea.com i al mateix Auditori Pau Casals.

El primer concert serà aquest dissabte, quan l'escenari de l'equipament s'omplirà de la força musical femenina. Les WOM Quartet són 4 dones amb empenta, talent i una llarga i sòlida trajectòria que, mitjançant la composició de temes originals i versions atrevides d'altres artistes de referència per a elles, formen aquesta proposta compacta on les veus s'entrellacen I els instruments es complementen perfectament. Cadascuna d'elles, darrere del seu instrument i cantant alhora, col·laboren a crear un teixit sonor que les fa úniques.

Una proposta atrevida, sensible i atractiva per a tots els sentits, en la qual conflueixen diferents estils com el jazz, el soul o el pop.

Intèrprets:
Clara Luna, piano i veu
Laia Fortià, bateria i veu
Magali Datzira, guitarra i veu
Gessamí Boada, teclat i veu

WOM QUARTET
Dia: Dissabte 4 d'agost
Lloc: Auditori Pau Casals
Hora: 20.30 h
Entrada: 13 €
Entrada amb descompte: 10 €



©2019 Ajuntament del Vendrell