31 07 Balkan Paradise OrchestrawTorna al Vendrell un dels grans festivals de música tradicional de Catalunya: el Música a la Vila, que enguany arriba a la seva trentena edició. El cartell 2018 inclou 5 dies de concert, que s'inicien aquest dimecres 1 d'agost amb les membres de la Balkan Paradise Orchestra (BPO).

Amb formacions, experiències i influències diverses, però compartint la passió per la tradició balcànica, aquestes deu dones transformen el gènere en un autèntic elixir de melodies tradicionals amb ritmes de tot el món, oferint un espectacle carregat d’energia que funciona tant en escenaris com al carrer. Amb una sorprenent capacitat per generar empatia amb el públic, la Balkan Paradise Orchestra porta alegria, festa i ganes de ballar a cada racó del món.

La BPO oferirà en aquesta ocasió una doble proposta. A les 19.30 h, un concert itinerant pels carrers del centre de la vila, amb inici i arribada a la plaça del Tívoli, i a les 22 h, el concert amb el format tradicional del Festival.

Les intèrpets de la formació són:

Mila González, trompeta
Alba Careta, trompeta
Berta Gala, trompeta
Eva Garin, clarinet
Laura Lacueva, clarinet
Alba Ramírez, trompa
Maria Cofan, trombó
Olivia Casas, tuba
Maria Puertas, tuba
Eli Fàbregas, percussió

MÚSICA A LA VILA: BALKAN PARADISE ORCHESTRA
Dia: Dimecres 1 d'agost
Lloc: Carrers del centre / Plaça del Tívoli
Hora: 19.30h i 22 h
Entrada gratuïta



©2019 Ajuntament del Vendrell