xx concurs fotografia 2018w

Les persones interessades en participar en el XXè Concurs de fotografia del Vendrell ja poden consultar les bases del certamen al web municipal (https://www.elvendrell.net/art/concurs-de-fotografia).

També es poden recollir, presencialment, a la Regidoria de Cultura, a l’edifici de l’antiga Biblioteca (la Rambla, 24 del Vendrell) o sol·licitar-les enviant un correu electrònic a l’adreça arqueologia@elvendrell.net.

 

El Concurs de Fotografia del Vendrell està organitzat pel Museu Arqueològic del Vendrell- Regidoria de Cultura de l’Ajuntament del Vendrell, amb motiu de les Jornades Europees del Patrimoni.

Aquest any el tema escollit pel certamen és “Rellotges amb història de la comarca del Baix Penedès”. S’accepten fotografies de façanes, edificis, monuments, racons, patis interiors i exteriors..., mentre hi hagi un rellotge amb història.

En les properes setmanes s’obrirà el termini d’inscripció per participar al Concurs, que s'acabarà el 28 de setembre, a les 14h.

El lliurament de premis es farà el divendres 5 d’octubre de 2018, a les 19, a la sala d’exposicions La Fusteria, carrer Major 16, del Vendrell. L’exposició de les obres restarà oberta fins al 4 de novembre de 2018.

 ©2019 Ajuntament del Vendrell