Cartell Santa Anna 2018wLa sala La Fusteria acollirà a partir d’aquest divendres 13 de juliol la Botiga de Santa Anna, on s’hi podrà trobar tot allò imprescindible per encendre uns dies de Festa Major envoltats d’alegria, energia, vitalitat i, sobretot, tradició i festa.

Per exemple, s’hi podrà adquirir el programa de col·lecció, amb el qual els Administradors de Santa Anna volen animar tothom a fer arribar la Festa Major més lluny, a compartir-la i viure-la plegats. També s’hi podrà trobar els retallables, les polseres, o el vi Agna o els bufats de Festa Major.

A la Fusteria, a més, es podrà gaudir de l’exposició amb la qual l’Associació Campaners del Vendrell commemora els 20 anys de la baixada de l’Àngel de Tobies a través d’algunes de les instantànies més significatives de les tres baixades que ha protagonitzat (1928, 1958 i 1998), així com també d’altres curiositats de la seva construcció. Fins i tot, els visitants podran palpar i visualitzar la mida real de l’Àngel. Finalment, s’hi podran veure objectes o records d’aquest símbol vendrellenc tan emblemàtic.

La inauguració de la Botiga i de la mostra tindrà lloc el divendres 13 de juliol, a les 19h. Es podrà visitar fins el 28 de juliol, en horari de dilluns a dissabte, de 18 h a 20.30 h.



©2019 Ajuntament del Vendrell