Butlletes ràdiowAvui dijous al matí, en directe, al programa La Calaixera de Ràdio el Vendrell, s’ha fet el sorteig dels premis de la 8a edició de la campanya de dinamització comercial que té com a eslògan “Barris antics, molt per descobrir, molt per oferir”. La campanya havia repartit un total de 40.000 butlletes.

La campanya pretén incentivar les compres als comerços dels nuclis antics i totes les persones que hi participin poden guanyar experiències en cadascun dels 37 municipis organitzadors. I, en agraïment a la seva implicació, un comerciant de cada municipi també té premi. Al Vendrell, aquestes experiències es complementen amb vals de descompte i productes cedits per les botigues adherides del nucli antic. Enguany, al Vendrell hi han participat 210 comerços, 45 més que en l’edició anterior.

Els guanyadors de les 37 experiències en els 37 municipis organitzadors s’han dividit en 18 lots. Els guanyadors han estat:


1 Ma. Rosa Gestí - Cansaladeria Cal Parfaris
2 María Luisa Roldán Rubio - Nou Cafè de la Vila
3 Rafael Alvarez Galvan- Floristeria Sanromà
4 Rafa Bravo - El&Ella Agata
5 Pau Chafer Climent - Músics
6 Marta Melich Vias -  Mans i +
7 Manuel García Peña- Supan
8 Montserrat Gimenez Català- -18º C (parada del Mercat)
9 Irene Nevado Arribas- Stalv1a
10 Gemma Jansà- Punt Interior Teresa
11 Ma. Carmen Flores- Punt Interior Teresa
12 Carmen Maeso- Perruqueria Joyma
13 Jordi Olalla Vaera- La Rectoria
14 Isabel Diez Latorre- Stalv1a
15 Elisabeth Urpi -Súperverd
16 Helena Dodero- Play with Mina
17 Juan Lopera Escamilla- Bar Santa Fé
18 Gemma Vendrell Gallart -L’Argilaguet 9

El comerç guanyador d’una experiència a l’Arboç, ha estat Cansaladeria Cal Parfaris, i el comerç guanyador de l’obsequi cedit per la Diputació de Tarragona per haver tingut més “m’agrades” en el facebook de Comprar al Barri Antic del Vendrell té premi, ha estat Tau Tau, del carrer Àngel Guimerà núm. 30.

A més, s’han tret cinc butlletes de reserva per utilitzar en cas de no poder contactar amb algunsdels guanyadors.

El lliurament de premis es farà l’11 de juliol, a les 13.30h, al local de l’antiga botiga Margarita de la carretera del Doctor Robert, número8.

 

 



©2019 Ajuntament del Vendrell