07 07 Urna puja balcówUn any més, per la Festa Major s’obre el balcó de l’Ajuntament del Vendrell a tothom per gaudir, mitjançant un sorteig, de la cercavila de cultura popular i els castells del 26 de juliol.

 

En concret, es sortegen 2 places, amb un acompanyant cadascuna. Des d’avui dilluns 2 de juliol i fins al dia 22 de juliol, les persones interessades poden enviar un correu electrònic a pciutadana@elvendrell.net indicant-hi nom i cognoms, telèfon, correu electrònic, data de naixement i, a l'assumpte, "Festa Major 2018" o bé poden omplir una butlleta al Servei de portes de l’Ajuntament del Vendrell, a l’Oficina de Turisme de Coma-ruga o al Centre d'Iniciatives i Turisme (CIT).

Totes les butlletes recollides i els correus electrònics rebuts entraran en el sorteig que es celebrarà en un acte públic el dilluns 23 de juliol, a les 12.30 h, a la Sala de Plens de l'Ajuntament del Vendrell. Es trauran 2 butlletes guanyadores i 2 de reserva. Les butlletes guanyadores són per a dues persones.


Més informació: Regidoria de Participació Ciutadana, tel. 977 10 94 94 o pciutadana@elvendrell.net

 



©2019 Ajuntament del Vendrell