cartell FestivaletwCompte enrere cap a la Festa Major del Vendrell. A un mes per Santa Anna, els administradors han donat a conèixer les activitats de la 2a edició del Festivalet que tindrà lloc enguany al pati de la Cooperativa. Serà diumenge, 1 de juliol, en un vespre i nit de tallers per a infants, un concert i la presentació de tots els detalls de la Festa Major 2018.

Si l’any passat va ser al Tívoli, a tocar de la Festa Major, els administradors d’enguany han decidit apostar de nou pel Festivalet com a festa prèvia però unes setmanes abans. Serà el diumenge 1 de juliol. Una segona edició, aquesta al pati de la Cooperativa, amb l’objectiu de donar a conèixer la programació completa de la Festa Major.

L’acte començarà a les set de la tarda amb una xocolatada seguida de tallers de Festa Major per pintar, ballar i escoltar. Infants i ganàpies podran veure de prop l’Aligueta i el Lleonet, escoltar el conte del Lleó a càrrec del seu autor, Pep Querol, posar-se un nan o aprendre passos del Ball de Bastons, el Ball de les Gitanes, el Ball de Faixes o el Ball de Panderos.
A partir de dos quarts de nou, els sis administradors donaran a conèixer un nou retallable de Festa Major que completarà la col·lecció d’enguany que ja formen la Mulassa Feixuga, el timbaler i la grallera. Es presentarà també el programa de col·lecció de Santa Anna 2018 i, amb ell, la programació completa de la Festa Major amb incògnites destacades com el nom del pregoner o pregonera, els espectacles familiars i algunes novetats.

El Festivalet a la Cooperativa vol aplegar gent de totes les edats i, a partir de les nou, oferirà un concert amb el trio ‘Pascual i els Desnatats’, format per membres de la ‘Terrasseta de Preixens’. El concert tindrà un format semblant al d’un karaoke on el públic podrà demanar cançons i pujar a l’escenari a cantar-les.

La festa comptarà amb servei de barra, opcions per sopar in situ i una parada amb el marxandatge de la Festa Major. La cita, diumenge 1 de juliol de les 7 de la tarda a les 11 de la nit al pati de la Cooperativa.

 



©2019 Ajuntament del Vendrell