monografic2wLa Regidoria de Cultura, a través de les Aules Artístiques, organitza per aquest mes de juliol dos monogràfics de ceràmica per fer “en família”. La proposta passa perquè dos membres d’una mateixa família participin conjuntament en aquest tallers i puguin gaudir d’un matí experimentant amb el fang. L’edat mínima per participar als monogràfics és de 3 anys i cal que, com a mínim, un membre de la família sigui major de 18 anys.

El primer monogràfic es durà a terme el dissabte 14 de juliol, de 10h a 14h, i els participants hi podran aprendre a fer un fanalet de porcellana de paper. El segon monogràfic es farà el dissabte 21 de juliol, també de 10h a 14h, i els assistents hi podran crear un bol, un plat i una safata d’argila, un joc perfecte per als pica-pica d’estiu.

Els monogràfics estaran impartits per la ceramista Inga Freitas, que serà la nova professora de ceràmica de les Aules Artístiques a partir del proper curs 2018-2019.

El preu per monogràfic serà de 10 euros per família (2 persones) i les sessions es duran a terme a l’Aula de Ceràmica, de l’Avinguda de les Escoles, 20. Les inscripcions per participar-hi es poden fer del 2 al 6 de juliol, de 10 a 14h, a la Regidoria de Cultura de la Rambla, 24.

 

Currículum Inga Freitas

Formació


Cicle superior de Ceràmica Artística a l’ Escola Llotja de Barcelona.
(2008-2011)

“Tècniques de decoració ceràmica” i “Professional Ceràmica” cursos realitzats al centre de Formació ocupacional Sepecam, Ciudad Real.
(2007-2008)

“Curs de cuites i tècniques experimentals, i engalves salats” a càrrec de Carlets Torrens realitzat a l’escola de Ceràmica i Artesania de la Bisbal d’Empordà.
(2006-2007)

Monogràfic de Ceràmica a l’Escola Pablo Picasso de A Coruña.
(2005-2006)

Llicenciatura en Filologia Portuguesa a la Universitat de Barcelona.
Curs 2001/2002 realitzat a “La Sapienza_ Università degli studi di Roma”.

 

Exposicions

Individuals:
La Resistència: A Entre Pedras. Santiago de Compostela, (2014-2015)
¿Ceràmiques Utilitàries? A La Cotxera. Barcelona. (2009)

Col·lectives:

Santandròpolis. Espai Nau U de l’Escola Llotja, Barcelona. (2012) En col·laboració amb Cristina Màrquez i Pilar Herrero. Inscrit dins del projecte: Cartografies Urbanes de la Sala d’Art Jove de la Generalitat de Catalunya.

Terra. Espai Nau U de l’ l’Escola Llotja. Barcelona. (2011)
Enmarcat al IN PROGRESS.
SILENCI.A.DOS. Espai Blanc de l’Escola Llotja. Barcelona, 21 Oct. al 27 Nov. (2010)

Silenci. Espai Blanc l’Escola Llotja. Barcelona (2009/ Des.)

Els Dotze del Pastíbul. A Can Cors. Celrà- Girona. (2006)

A l’actualitat compagina la tasca de professora d’idiomes amb la feina a l’atelier Laboratori Tàctil, també imparteix tallers de ceràmica i de manualitats en fires temàtiques amb Tallers Aprenem Jugant. Des de març de 2014 desenvolupa amb ZandLou (fotògrafa) el projecte La Finestra Indiscreta, fusió de ceràmica i fotografia d’autor. També fa col•laboracions puntuals per a l’artista Joana Cera.

Xarxes socials:
FB: Laboratori Tàctil Instagram: Laboratori Tàctil i Lab! Ceràmica (vaixelles)



©2019 Ajuntament del Vendrell